tiistai 16. huhtikuuta 2013

arvonnan voittajat...


Noniin, arvonta on suoritettu, onnettarena toimi tietenkin Muru ja voittajat ovat:


12xKoti kirjan voitti :

Suloinen pieni maalari ja hienot taideteokset :) Aika hyvä idea laittaa tuota elintarvikeväriä piltin joukkoon, tuota pitäis täälläkin kokeilla!
Mukana kolmella arvalla, ja kaikissa arvonnoissa :)


Pyyhkeet + käsivoiteen voitti:


Kahdella arvalla mukana kaikissa arvonnoissa! :) Ja kyllä se luvan kanssa "sotkeminen" on hauskaa ja noin hienot aikaansaannokset vielä.. Kyllä kelpaa!


Kesäkoteja kirjan + tiskiharjan voitti:


Mukana olen kolmella arvalla minäkin! Ja voi sentään mikä suloinen maalari siellä <3


Onnea voittajille, laittakaahan minulle yhteystiedot sähköpostiin (ripaustunnelmaa@gmail.com) niin saan palkinnot postitettua :)

Ja iso kiitos kaikille osallistuneille kommenteista, teitä oli ihan huuuuurja määrä!

 Hurja on myöskin tuo lukijajoukko joka on tämän puolen vuoden aikana tiensä tänne löytänyt. Olen teistä hyvin innoissani ja tästä ihanasta blogiharrastuksesta myös. Tämähän vaan muuttuu kivemmaksi koko ajan. Aloittaessani muistan jännittäneeni että riittääkö minulla asiaa ja mielenkiintoisia juttuja ja tietysti että lukeeko tätä kukaan (sitä ongelmaa ei kuitenkaan taida tulla että ideat loppuisivat kesken sillä mm. kanssabloggaajilta saa päivittäin inspiraatiota ja hyviä ideoita). Miestäni taisi mietityttää että viekö bloggaaminen kaiken aikani. Olen kuitenkin näin puolen vuoden aikana löytänyt melko hyvän tasapainon ja bloggaaminen tuntuukin jo aika helpolta ja luontevalta. Ihanaa siis että olette eksyneet tänne ja jääneet seurailemaan.

Mutta, nyt hyvää yötä! Teen huomenna vähän kuvarikkaampaa postausta...


6 kommenttia:

 1. Onnea voittajille ja mukavaa keskiviikkoa kaikille :)

  VastaaPoista
 2. Siellä varmasti voittajat hyppivät riemusta huippu palkintojen ansioista :)
  Mietin juuri tuota mitä sanoit bloggaamisesta. Itsekkin aloitin tämän(2010englanniksi)ja ideana oli vain koota itselleni kuvia ja höpinöitä.
  Vuosi sitten siirryin suomenkieliseen blogiin ja MIKÄ yllätys tämä onkaan ollut!! En todellakaan osannut arvata, että tästä voisi syntyä näin tärkeä harrastus! Ja kaikki se mitä olisin menettänyt(kutsut, tapahtumat, kaikki ihanat naiset jne.)jos en täällä olisikaan :)
  Joten ELÄKÖÖN blogit ja ihanaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläköön bloggailun ihanuus! Olet ihan oikeassa, monta blogiystävää olisi jäänyt saamatta jos ei olisi tähän ryhtynyt. Itse en kyllä vielä ole mitään kutsuja saanut tai ollut missään tapahtumissa... mutta ehkä joskus:)

   Poista
  2. Yhdyn teihin niin koko satasella :)) Blogistania on mun toinen koti! Niin ja onnea voittajille :))

   Poista
 3. Kiitos ihanasta yllätyksestä! <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3