maanantai 18. maaliskuuta 2013

pienen seinäkaapin ...... pieni tuunaus.
Muutama kuukausi sitten tuunasin Ellokselta tilaamani pienen puisen seinäkaapin. Viikko sitten se kuitenkin vasta löysi paikkansa meidän olohuoneesta. 

Kaappi oli valmiiksi valkoinen mutta vähän "kulutin" pintaa hiomalla. Olin kyllä jo tilausvaiheessa päättänyt että halusin oveen tuota kanahäkki verkkoa, onneksi kun kaappi saapui niin sen lasi oli hyvin vihertävä, joten sain sitten hyvällä omallatunnolla irroittaa lasin (tai siis jättää kasausvaiheessa laittamatta) ja niitata verkko tilalle.
Kivasti olette arvontoihin osallistuneet, kiitos kovasti kommenteista, nyt en vastaile jokaiselle erikseen etten mene sitten ihan sekaisin arvontapäivänä, ja voita kaikki palkinnot itse:)
Vastaus siihen että millä muokkailen kuviani on photoscape!

Tämmöinen pikapäivitys tähän väliin. 

Sitten päivän kevennys... 
Serkkupoika toimii jakkarana niin Muru voi rauhassa leikkiä hyllyllä olevien kuva-albumien kanssa.8 kommenttia:

 1. Kivempi varmasti nyt tuolla verkolla!

  Heh, niin hauska tuo Murun tyyli :)!
  Eilenhän meidän prinssi sai lähes samaa kohtelua Murulta (ja yhtä kiltisti alistui/jähmettyi paikoilleen kuin serkkupoikakin) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi! Onkohan meidän murulla pieni kuningatarkompleksi! Hah...

   Poista
 2. Ihana kaappi on löytänyt ihania aarteita sisälleen. Rakkaat söpöliinit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kun toi Kuva on otettu viimeviikolla, niin osa tavaroista jo vaihtunut, mun on tosi vaikee olla tyytyväinen mun asetteluihin! Tuu sää asetteleen...

   Poista
 3. Vai " istuu-päälle-tyyli" hauska typykkäinen. Kiva toi kaappi verkolla, parempi tosiaan kuin vihertää lasi... Tuntuunettä saat kaikesta kivan näköistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä lieneen oppinut? Tuunaamaan kaikkea siis. Tulee geeneissä. Mutta mistä lie Muru oppinut istumaan muiden pälle?? :)

   Poista
 4. Hei! Aivan ihana kaappi! Blogissani on tunnustus sinulle!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3