sunnuntai 3. helmikuuta 2013

arvonta......on suoritettu, ja voittaja on SusB kommentilla:

"Mukana yhdellä arvalla. :)"Onnea voittajalle, olen sinuun yhteydessä!
 Sain vihdoin seinälle kuukausia sitten vanhoista ikkunapokista askartelemani kehykset. Kuvat ovat puoli vuotta vanhoja ja näyttävät omaan silmään niin hassuilta, koska hankimme järkkärin juuri ennen Murun syntymää, eikä kauheesti ehditty harjoittelemaan sen käyttöä. No eipähän sitä vieläkään osaisi mitään hienoja "studiokuvia" ottaa, mutta kyllä sitä vähän on kehittynyt. Ihailen niin muiden ottamia lapsikuvia, niin taiteellisia ja tunnelmallisia. Toivoisin kovasti osaavani ottaa hienoja muistoja Murusta. Pitäisiköhän sitä jonnekin kurssille lähtee?

Onneksi nuo kuvat voi vaihtaa, nyt kuitenkin hetken mennään näillä. Kehykset mahtuivat kivasti yläkerran aulaan, vaatehuoneen ja kylpyhuoneen väliseen pikkuiseen seinään. Näissä ikkunapokissa ei ollut laseja ollenkaan, joten laitoin taustat (erilaiset mutta yhteensopivat) johon liimasin kuvat. Meillähän noita vanhoja ikkunapokia on melkein joka huoneessa, mutten voinut vastustaa näitä hurmaavan rosoisia kaveruksia.

Näissä tunnelmissa toivottelen teille hyvää alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Voi mun piti aina osallistua sun arvontaan, mut sit en muka koskaan ehtiny vaan aina ajattelin että kohta, ja nyt se sit karkas. :) No, seuraavaan arvontaan sit!

  Tuutteko vaikka ensi viikolla kylään?

  VastaaPoista
 2. Tullaan :) Mä laitan sulle viestiä...

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti, aika rähjäiset ne on, mutta juurikin sen takia niin kivat. Joku oli meinaan maalilla sutassut niitä ihan miten sattuu. Ei haittaa;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No kiva että saan olla piristämässä päivääsi, yritän tänään saada paketin postiin, mut jos ei onnistu niin viimeistään huomenna! Meillä on meinaan aika säätöä tämä päivä, eilisen yön valvomisen päälle, Murulla flunssa vissiin tulossa;( laitan sähköpostiin ilmoituksen kun paketti postissa.

   Poista
 5. Tosi kauniit noi ikkunanpokat, eikä kuvissakaan mitään vikaa ole :).
  On se valokuvaus vaan ihanaa puuhaa, kun sen osaisi kunnolla taidokkaasti... Lähdetäänpäs kurssille ;)!

  Ja onnittelut huikeasta lukijamäärästä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, valokuvauskurssille pitäisi lähtee, ja johonkin ompelukurssille myös, ja neulonta:) oppisi miten asiat oikeasti kuluu tehdä.

   Huikea fiilis kun 100 tuli täyteen. Sinullakin on hurja vauhti, kohta saat mut kiinni!

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3