tiistai 18. joulukuuta 2012

tiistain kuulumiset

En keksinyt mitään hyvää nimeä tälle postaukselle, kun ei ole yhdestä selkeästä aiheesta... Tässä tää nyt kuitenkin tulee, vähän sitä sun tätä sisältävä sekalainen postaus.

Nyt on paketoitu.


Kävimme pikkuriikkisessä kangaskaupassa Torre Viejassa. Täällä ei kauheesti ole kangaskauppoja näkynyt, täällä kun ei taida kannattaa omella itse mitään , kaiken saa niin halvalla valmiina. Tämä kauppa oli maksimissaan 10 neliön kokoinen. Kankaita oli kyllä lattiasta kattoon. Ostin muutaman Tilda-tyyppisen kankaan jospa saisin ommeltua meidän pikkuneidin nukelle mekkoja. 

Moni teistä varmaan tietää Mekkotehdas blogin Sitä seuraamalla ispiroiduin ostamaan pikku neidille Disneyn Tähkäpää-taaperonuken ja ajattelin ommella sille monen monta pikku mekkoa. Jos nyt jonkun tosi helpon kaavan keksin. Mutta tosiaan nämä kankaat ovat todella suloisia, pienen pieni kukkakuvio sopii nuken mittakaavaan. Päällimmäisestä pitsikankaasta ajattelin applikoida jonkun kivan kuvion tytön paitaan tai bodyyn, katsotaan nyt mitä siitä kehkeytyy...
Zaran lasten osastolta löytyivät ihanimmat pallosukkikset ikinä. Harmaan eri sävyissä. Näiden koko on 6-12kk mutta ovat just ja just sopivat nyt, pitääkin ostaa vielä seuraava koko mukaan, kun en ole muuten kauheesti mitään neidille löytänytkään. 

Ihanaa kun vaatteet mahtuvat jo pidempään, pari kuukautta sitten haikeana pakkailin 50 ja 56 senttiset vaatteet joita oli muutaman kerran käytetty, jos sitäkään. Nyt on jo aika pitkään mahtuneet 62-68 koon vaatteet, ja veikkaan että 74 senttisiä saa pitää melkein 1 vuotiaaseen saakka. 

Olen aika paljon ostanut Kappahllista vaatteita, ne ovat eniten meidän tyyliä, mutta bodeihin olen todella pettynyt. Ihanan näköisiä ovat joo, mutta meillä on ainakin 5 bodya joista on parin käyttökerran jälkeen nepparit irronneet. Onko kenelläkään muulla vastaavanlaisia kokemuksia tuon kaupan tuotteista? Vai ollanko me liian kovakouraisia...5 kommenttia:

 1. Meillä kans on irronnut neppareita newbie bodeista! Pitäisiköhän valittaa?

  Tiina. H

  VastaaPoista
 2. Joku oli saanut uuden bodyn tilalle, kun oli vienyt takas. Kannattaa siis yrittää!

  VastaaPoista
 3. Mitäs jos mä ilmestyn sinne viiden bodyn kans? :) No ainakin voisi antaa palautetta jotta osaisivat kiinnittää jatkossa nepparit kunnolla!! Harmi vaan kun just ne newbiet on ihanimpia vaatteita pikku vauvoille.

  VastaaPoista
 4. Ihan varmasti korvaa! Kuulemma oli otettu pois myynnistäkin jotku bodyt.

  VastaaPoista
 5. Pojan bodeissa ei ollut mitään ongelmaa kun newbie- mallistoa käytin ( poika
  Täyttää keväällä 2v )
  Nyt kaapissa on hamstrattuna tytön vaatteita.. joten pitääkin
  Olla tarkkana jos irtoilee! Ja kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3