keskiviikko 26. joulukuuta 2012

joululahjaksi norsu ja enkeli

Tyttö sai joululahjaksi mm. mummin ompeleman norsun ja minun ompeleman enkelin.

Kukkakangas jonka olin viimeviikolla ostanut pääsi heti käyttöön kun innostuin ompelemaan Tilda-enkelin. Äitini oli tehnyt aivan ihanan suloisen norsun, myöskin Tilda kirjasta ja väitti sen olevan yhden päivän homma. Ja niinhän se olikin, että suhteellisen helpot ja nopeat (ainakin kun on vauvanhoitajia apuna) nämä Tilda ompelujutut ovat. Se on enemmänkin se aloittamisen vaikeus kun se itse homma. 

Mummi oli lisännyt norsuun kivan yksityiskohdan mitä ohjeissa ei ollut, nimittäin sen korva vinkuu. Enkeli on enemmänkin roikkuva koriste mutta norsu pääsee kyllä leikkeihin mukaan.
Rakkaalle pikku joulutontulleni lahjojen avaamisessa paljon kiinnostavampaa olivat tänä jouluna vielä lahjapaperit kuin niiden sisällöt. Me aikuiset olemme syöneet enemmän kuin tarpeen, ja tyttökin on jo herkutellut porkkanalla ja kesäkurpitsalla. Nautittu on, mutta kotiinpaluu jo häämöttää. Ensi viikonloppuna pakkaamme itsemme ja kamppeemme ja lennämme sinne kylmään. Kyllä se aina kiva on kotiin palata mutta ikävä tulee mummia ja papoa, ja heillä tulee varmasti ikävä tonttua.  Ensi kesänä näemme jälleen, tai eihän sitä tiedä vaikka aikaisemminkin jo nähtäis...4 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle tunnustus. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kovasti ja paljon! mahtavaa alkanutta vuotta sinulle myös!

   Poista
 2. Tanjan blogin johdattelemana tänne ihanaan blogiisi löysin ja mielelläni jään seurailemaan:) Hyvää uutta vuotta koko perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvää alkanutta vuotta sinulle myös ja ihana saada sinut lukijaksi!

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3