lauantai 15. joulukuuta 2012

hola

Terveiset täältä Espanjasta. Keskiviikkona saavuttiin aikaisin aamulla, en kyllä itse muista siitä ensimmäisestä päivästä mitään sillä olin tosi kipeä. Juuri ennen matkaa iski kauhea kurkkukipu ja flunssa johon lisättynä 40 tunnin valvomisen väsymys saadaan aikaan melkoisen sumuinen päivä. Tytön kanssa matkustaminen sujui suht hyvin (ainakin mieheni mielestä) mitä nyt pari huutokohtausta lentokoneessa. Itselleni kun olin niin huonossa kunnossa niin matka oli todella uuvuttava! Nyt kuitenkin olemme vähän saatu jo ladattua akkuja ja tytöllä on sylejä joista valita. Isovanhemmat olivat onnesta soikeana kun saivat pienokaisen jouluksi tänne.
 Torstaina ja eilen shoppailimme pitkät pätkät tytön nukkuessa rattaissa. Illalla sitten teki jo kovasti mieli väsätä jotakin. Äitini alkoi askartelemaan paperienkeliä ja itse tein ketjusta ja verhokoukuista nipsuketjun johon voidaan laittaa joulukortteja, kuvia tai muuta pientä kivaa (helppo, halpa ja nopea juttu). Laitoimme nipsuketjun valkoiselle seinälle portaiden viereen.

Ihanaa, saan sittenkin paketoida joululahjoja!
En tänä vuonna hankkinut lahjavuorta, onneksi äitini antaa minun paketoida kaikki hänen ostamat lahjat. Keräsimme äitini kanssa ihan hänen omista jemmoista keskenään sopivia kivoja paketointitarvikkeita, harmaan ja valkoisen sävyissä. Kun kurkkassin kaappiin jossa äitini näitä pitää niin huomasin ettei puu ole kovin kaukana pudonneesta omenasta. Hänellä on hervottomat määrät nauhoja, papereita, pitsejä... tyttäreensä tullut, vai olisiko sittenkin toisin päin? Ikean harmaavalkoiset lahjapaperit ovat ihan täydelliset. Ja tähtiteema on tällä hetkellä todella mieluinen. Nyt sitten vaan paketoimaan...  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun jätät viestiä <3