keskiviikko 21. marraskuuta 2012

tekstejäViime päivinä on tullut vietettyä aika paljon aikaa askarteluhuoneessa. Työn alla ovat olleet kankaalle painetut tekstit, jotka laitoin ompelukoneen suojapussiin ja vauvan unipussiin.

 Unipussin ostin puoleen hintaan, ja vaikka alaosan kangas onkin ihania pikkutähtiä täynnä, niin rinnuksissa oli 5 värikästä eläimen päätä (Ala- ja yläosa olivat ihan eri tyyliä). Siinä taisi olla samakko ja panda ja muita en muistakaan, itseasiassa en katsonut kovin tarkkaan koska ajattelin joka tapauksessa peittää ne tekstillä. Pellavakangas on pienten tähtien kanssa samaa sävyä. 

Ompelukonetta olen pitänyt  pöydällä. En IKINÄ jaksanut ottaa sitä kaapista esille, sehän painaa tonnin ja näin kaikki ompelujutut jäivät aina tekemättä. Ompelukoneen mukana oli kyllä tullut muovinen suoja, mutta se ei ollut mikään kaunistus. Siitä sain kuitenkin hyvät kaavat pellavaiseen pussukkaan jonka olin ommellut jo aikaisemmin. Nyt halusin piristää sitä tekstillä. 


 Nämä painetut tekstit ovat kyllä oiva tapa peittää rumia tai vääränvärisiä logoja sekä ei haluttuja merkkejä tai kuvia. 

Torson ostin vaatekaupasta jossa olin muinoin somistajana. Tarkoituksena on ommella siihen päälikangas, koska torso on aika kellertävä. En vain ole vielä löytänyt sellaista kangasta joka vastaisi minun visiotani. Väliaikaisesti kietaisin siihen pitsihuivin. 
Pöytä on menossa vaihtoon myös, sitten kun löytyy sopiva tilalle, pitempi sen pitää olla ehdottomasti, mutta yhtä kapea. Tuon ikean toimistopöydän hankimme edellisen asunnon vaatehuoneeseen, sinne ei isompaa mahtunut.
Sitten pari suloista tytön vaatetta, Lindexiltä Disney aiheinen ylilutuinen pupupaita ja Nextiltä tilattu pallo-yökkäri. Nämä ovat ihastuttavan roosan/persikan väriset. 
Ihastuin tuohon Bambi leffan rumpalipupuun, seuraavana onkin hankintalistalla Brion puinen vedettävä pupu. Se on ihan täydellinen lelu, sopii sisustukseenkin kun on harmaavalkoinen :)  Sitä ei vaan tunnu löytyvän mistään muualta kuin netistä tilattuna, ja sielläkin se on joka paikasta melkein "tilapäisesti loppu". Vinkatkaa jos näette jossakin...Toinen juttu jota olen puuhaillut on joulukortit. Naapuri sai minut innostumaan kun oli itse kuvannut omaa tyttöään tonttulakki päässä ja kuvista oli tullut todella ihania. Korteista ei  meinaa millään tulla valmista kun aina pääsee vain pieneksi hetkeksi jatkamaan kun mieheni on kotona tytön kanssa. Alkuun en ajatellut askarrella joulukortteja ollenkaan, koska olemme tänä vuonna lähdössä joulua pakoon Espanjaan vanhempieni luokse (lähinnä joululahjastressiä pakoon, eihän joulua muuten tarvitse pakoilla, se on ihanaa ja tunnelmallista aikaa). Ja oikeesti menemme käymään siellä jotta vanhempani näkevät lapsenlapsensa pitkästä aikaa. 
 No sitten ajattelin että juurikin siksi, tänä vuonna kun ei nähdä ystäviä ja sukua jouluna, eikä hankita lahjoja, niin voisi lähettää joulukortit jossa on meidän prinsessasta kuva. Korteista en nyt paljasta mitään muuta koska on kivempi että ne ovat saajilleen yllätys.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja tykästyin. Ihana tuo pussi ompelukoneelle, loistava idea ruman muovilaatikon tilalle. Täytyypi joskus toteuttaa!! Jään lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos ja tervetuloa vaan. Ja oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3