tiistai 27. marraskuuta 2012

ripaus joulua

Kyllä minä ajattelin ettei tänä vuonna kannata kotona laittaa joulua kun lähdetään 2 viikon päästä reissuun, mutta niin se joulufiilis vaan vie mukanaan. Kun olin laittanut joulutähden ikkunaan niin pikku hiljaa pienen pieniä ripauksia joulunpunaista alkoi ilmestyä meidän keittiöön. 

Paistoin tänään joulutorttuja omenakaneli marmeladilla, mieheni oli hyvin pettynyt ja onhan se niin että joulutortut on joulutorttuja ja ne kuuluu tehdä luumumarmeladista, mutta kun näin tuon omenakaneli-purkin kaupassa niin sitä oli pakko maistaa, ja mielestäni ne olivat ihanan jouluisen makuiset. Tykkäsin! 

Siinä sitten kävi tosi hyvä tsäkä että olin juuri saanut tortut uunista kun meille tupsahti ihan ilmoittamatta appiukko vaimonsa ja lapsenlapsensa kanssa, ja hetken päästä sieltä tuli loput mieheni siskon perheestä. Yleensä jos tulee joku kylään ilmoittamatta niin kaapit ammottaa tyhjyyttään eikä ole mitään tarjottavaa, onneksi kerran näinkin päin. 

Lautashylly seinällä oli puunvärinen ja tosi halpa kirpparilöytö jonka maalasin valkoiseksi. Oikeastaan kaikki keittiön tuolit ja pöytäkin ovat kirpparilta ja maalatut valkoineksi. Tuolit ovat erilaisia keskenään mutta "samaa sarjaa". Vanhasta pitsilakanasta tein puoliverhon ikkunaan. Kuten kuvista varmaan huomaatte olen aika tykästynyt kaikenlaisiin rautalanka juttuihin. 

No, pitäisi kai mennä nukkumaan. Viime päivinä tyttö on valvonnut puoleenyöhön ja tänään sain hänet taas takaisin omaan rytmiin, mutta itse sitten valvon... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun jätät viestiä <3