keskiviikko 14. marraskuuta 2012

pitsiä ja nauhaa

Olen keräillyt monenlaisia pitsejä ja nauhoja. Niitä tulee hankittua koko ajan lisää, mutta toisaalta niitä raaskii sitten käyttääkin. Korttien askarteluun, ompeluun, lahjojen paketointiin... Puolia olen löytänyt kirppareilta, sisustusliikkeistä ja viimeksi Sinellistä. Nauhat ja pitsit viihtyvät ihanan sekaisessa sovussa askartelu-/vierashuoneen seinällä, lokerikossa jonka hankin aikoinaan Villa Harmoniesta. On helppoa kun tarvikkeet ovat esillä, näin näkee heti mitä löytyy ja on jollain tapaa matalampi kynnys alkaa puuhailemaan. Viimeisin ostos on vallattoman söpö harmaa tähtinauha (Villa Harmoniesta sekin). Sain mieheni siskolta vinkin että sitä oli myynnissä, joten ostin sitä muutaman metrin ja sitten kävi niin ettei hänelle itselle ollut jäänyt sitä. Aika epäreilua. Pitääkin antaa omasta vähän muuten voi olla ettei hyviä vinkkejä enään tule :)
Sinkkisangossa pidän kankaita, lahjapapereita ja tapettirullia käden ulottuvilla odottelemassa sitä kun inspiraatio iskee. Nettikauppa Quriosasta löytyy ihania lahjapapereita teksteillä, pitääkin tehdä sinne tilaus. 
7 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea! Olenkin miettinyt että miten sitä kynnystä askarrella saisi madallettua. Niin tympeetä alkaa kaivaa kaikkia tarvikkeita jostain laatikoista! Ehkäpä joskus kun talo on valmiimpi pistän itselleni pystyyn jonkun tollasen pisteen. :)

  Pystyykö sun blogiin kirjautuun lukijaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja kyllähän teillä ainakin tilan puolesta löytyy varmasti askartelupisteelle paikka. Kiva sitten lastenkin kanssa puuhasatella kaikkea. Minä en malttanut odottaa että tyttö kasvaa kun jo maalattiin isille isänpäiväkorttia vaikka plikka on 4kk :) Tuosta lukijajutusta en kyllä yhtään tiedä kun on vähän hakusessa vielä tää bloggaamisen taito, hyvä kun osaan postauksen julkistaa! Sullahan on tääl samassa blogspotissa niin voit joskus antaa vinkkejä kun nähdään seuraavan kerran...

   Poista
  2. Siellä ulkoasussa on sellanen ku "lisää gadget", ja sieltä voi valita "lukijat". Se on siitä kiva toiminto, että kun esim klikkaisin siitä itseni sun lukijaksi, niin sit mulle tulee automaattisesti ilmoitus omaan bloggeriini, että sulta on tullut uusi päivitys- ei tarvi aina aukoa kaikkia blogeja mitä haluaa seurata, kun lista ilmoittaa kuka on kirjoittanut uutta. :) Säkin voit mun blogissa ja muissa klikata itsesi lukijaksi (yleensä blogien sivupalkissa sellanen toiminto) ni saat kanssa ilmoituksen luetteloosi ketkä on kirjoittanu jotain uutta. :)

   Poista
 2. Heh...voisin mää sitä vähän sulta ostaa...;) -Noora-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Noniin, vihdoin onnistu kommentin jättäminen...

   Poista
 3. VOi mieletön, miten noi narut kutsuu mua! Aivan ihana hylly <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, silloin kun hyllyn ostin en vielä tiennyt mitä siihen laitan, mutta nyt se on löytänyt tarkoituksensa. Ja tiedän tunteen, nauhat kutsuu minuakin :)

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3